HypKnotic

Hypknotic ontwarspray  is de nieuwste innovatie ontwarsspray in het Secret Weapon assortiment. Dit product helpt u om pijnloos klitten uit de vacht van uw huisdieren te verwijderen.

Hypknotic is verrijkt met argan olie, kamille zaadolie, zoete amandel olie en water oplosbare siliconen die klitten direct makkelijk uit de vacht verwijderd terwijl het vocht inbrengt  en het haar voedt.

Hypknotic hypoallergene ontwarspray is anti statisch en bevat ( in tegenstelling tot andere producten van siliconen ) gebaseerd ‘wateroplosbare siliconen’ dus het maakt niet uit hoe vaak je hypknotic gebruikt. Hypknotic plakt niet en bouwt zich niet op in de vacht zoals andere ontwarsprays  dat wel zouden kunnen doen.

Wij weten hoe belangrijk de gezondheid van uw huisdier is en gebruiken geen producten die we ook niet voor onszelf zouden gebruiken. Al onze producten zijn 100% geschikt voor menselijk gebruik, wat betekent dat alleen de allerbeste ingrediënten worden gebruikt ter bevordering van optimale gezondheid van de huid en vacht.

Hypknotic is beschikbaar in een concentraat, of kant en klaar voor gebruik.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
  1. HypKnotic Concentrate 50 ml
    € 42,95
  2. HypKnotic 200 ml
    € 26,95
Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina