Secret Weapon

Wat is Secret Weapon.

Secret Weapon is een sterk geconcentreerde conditionering en ontwarrend product dat natuurlijke oliën en eiwitten bevat. Over een periode van 5 jaar heeft een bekroonde Australische hondentrimster Secret Weapon ontwikkeld.Secret Weapon is revolutionair omdat het specifiek is ontwikkeld om klitten uit de vacht te verwijderen terwijl het de huid en vacht conditioneert en hydrateert. Er is geen ander product die dat ook doet.

Hoe werkt Secret Weapon.

Het concept van Secret Weapon is anders dan siliconen producten waarmee een tijdelijke oplossing word geboden voor het haar. Secret Weapon is eigenlijk ontworpen om de haarschacht en alle individuele haren volume te geven. Bij regelmatig gebruik van Secret Weapon verbeterd de kwaliteit van het haar wat resulteert in minder klitten, de vacht ziet er beter uit en behoudt haar structuur waardoor het de dagelijkse vachtverzorging makkelijker maakt. Secret Weapon is zeer zuinig in gebruik.

Waar is Secret Weapon van gemaakt.

Secret Weapon is verrijkt met kokos, macadamia en avocado oliën plus de natuurlijk voorkomende eiwit keratine. Alleen de allerbeste kwaliteit ingrediënten zijn gebruikt voor het maken van Secret Weapon. De keratine bijvoorbeeld wordt gewonnen uit schapenwol wat een duur proces is. Alle ingrediënten in onze producten zijn 100% geschikt voor mensen waardoor ze dus ook uitermate geschikt zijn om op je eigen haar te gebruiken.

Secret Weapon is zo sterk geconcentreerd dat het zeer zuinig in gebruik is zoals voorgeschreven. Dat wil zeggen, toevoegen aan uw onverdunde shampoo.

12,5 ml Secret Weapon is voldoende voor 1 liter onverdunde shampoo.

Secret Weapon heeft een verbazingwekkende en langdurige aroma. Deze ‘Pot Pourri van tropische weelderigheid’ is ook een zeer veelzijdig product. Het kan worden gebruikt als een effectief ontwarspray, een schaarspray en een verfrissende conditioneringsspray. Secret Weapon laat de vacht licht, pluizig en gehydrateerd tussen de trimbeurten. Alle natuurlijke ingrediënten in Secret Weapon zijn speciaal uitgekozen om de vacht gezond en in een tip­top conditie te houden.

Secret Weapon bevat GEEN kunstmatige geuren, kleuren, chemicaliën of agressieve ingrediënten wat betekend dat deze natuurlijke conditioner geschikt is voor hond, kat en paard. Daardoor ook geschikt voor mens en dier met een gevoelige huid.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
 1. Secret Weapon 500 ml
  € 129,95
 2. Secret Weapon 250 ml
  € 90,50
 3. Secret Weapon 50 ml
  € 26,95
 4. Secret Weapon 125 ml
  € 49,95
Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina